Loveshoot Yara & Martijn

Loveshoot Arnhem, Posbank – een loveshoot met twee lieve vriendjes van me op de Posbank bij Arnhem. Yara en Martijn hadden een picknick voorbereid waarvan we voor, tussen en na het foto’s maken heerlijk hebben gegeten. In het gebied zijn zo veel verschillende dingen te zien. Je hoeft je maar om te draaien en je hebt een hele ander achtergrond. Er zijn zandvlaktes, bossen, heide, de ideale locatie als je een shoot in de natuur wil doen. Het was even spannend met het weer maar gelukkig is het tot we aan het inpakken waren droog gebleven. Dit betekende alleen snel inpakken en een sprintje terug naar de auto met alle spullen onder je arm ;-)

Naast de loveshoot van Yara en Martijn had Yara ook prachtige boeketten gemaakt voor een gestylede shoot met Sonja. De foto’s hiervan zijn terug te vinden op mijn persoonlijke blog suzevonk.nl Als je gaat kijken kun je gelijk wat inspiratie op doen voor je bruidsboeket, mocht je die in de toekomst nodig hebben =)

 

Wil je nou zelf ook een super leuke loveshoot dan kun je de mogelijkheden op deze pagina bekijken.

Loveshoot Arnhem, pre-wedding shoot Loveshoot Arnhem, pre-wedding shoot portret shoot fotoshoot fotoshoot Portret pre-wedding shoot Loveshoot Arnhem, pre-wedding shoot Loveshoot Arnhem, pre-wedding shoot pre-wedding shoot pre-wedding shoot pre-wedding shoot pre-wedding shoot

 

Top Posts & Pages

Bruidsfotografie trouwshoot locatie
Written by: